Sitehistorik 2016De andre år
2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016


20. december, 2016: Så fik jeg oversat det meste til engelsk. Der mangler lige et par afsnit, men nu kan den engelske del også bruges.

2016 er ved at være slut, og vi gør klar til 2017. Guderne må vide hvad der kommer til at ske på dette site. Jeg forventer ikke det store, da det kun har en samlende funktion for alle de andre aktiviteter, men man ved sgu aldrig.


2. november, 2016: Så fik jeg lavet et logo og skrevet noget lyrik om hvad det hele går ud på. Der skal helt sikkert mere tekst på, og noget af det skal oversættes til engelsk, men nu er sitet i hvert fald operationelt.


30. oktober, 2016: Alle mine aktiviteter manglede et samlende site, som jeg kunne referere til. Jeg havde problemet med WeirdSpace Initiative, hvor det figurerede som en del af WeirdSpace og aldrig fik sit eget liv, fordi det fra start var tænkt som noget helt andet end det endte med at blive. Mange erfaringer rigere, både med hvad dælen det er jeg i virkeligheden er ved at bygge op, og med hvor lidt folk gider engagere sig, selv når man tilbyder gratis hjælp, er det blevet til Pilgaard Legacy. Sandt at sige, regner jeg ikke med at det bliver et site der er særligt besøgt, og indholdsmæssigt regner jeg også med, at det kun bliver nogle få sider... men nu får vi se... jeg har taget fejl før.

Lige til en start, er sitet bygget på en struktur jeg bl.a. har brugt til HTML-Hajen. Sitet får sit eget udseende hen ad vejen, lige til en start skal det bare op og flyve, så jeg har noget at arbejde ud fra.