Sitehistorik 2020De andre år
2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016


24. december, 2020: Jeg fik ikke rigtig gjort noget ved min idé med sitet her i år. Corona og flytning til den anden ende af landet kom lidt i vejen. Men jeg har nogle idéer, som jeg egentlig ser frem til at komme videre med... vi skal bare af med nogle af alle de coronarestriktioner, så det lader sig gøre i praksis.


26. juni, 2020: Så kom den danske udgave af mit on-line CV op... sådan mere eller mindre... der er stadig lidt der skal oversættes.


2. juni, 2020: Kom lige til at se, at det adaptive design jeg havde lavet i tidernes morgen, ikke var blevet opdateret og justeret ordentligt. Kan ikke lige gennemskue hvorfor jeg ikke har fået det fikset for længe siden, men nu er det i hvert fald klaret.


1. juni, 2020: Jeg har været lidt træt af Linked-In. En ting er, at det ikke har været det mindste til hjælp med at skaffe et nyt job, og deres algoritme der skal bestemme hvad jeg skal se i mit feed, men når jeg så prøver at lave et CV, ligner det noget der er løgn.

Jeg overvejer i disse dage, om jeg kan gøre et eller andet for at bringe hele projektet Pilgaard Legacy mere i spil, hvilket ikke er umuligt, men her i første omgang gør jeg det, at jeg får lavet et ordentligt og overskueligt on-line CV, både på engelsk og dansk. Første udgave af det engelske er nu oppe. Der skal lige tilføjes og tilrettes, inden jeg laver den danske version. Linked-In regner jeg med at gøre til en passiv profil. Det har sgu været spild af tid og penge som jobsøgende.